Kiek kartų kepiau picą, tiek kartų pasitvirtino taisyklė, kad 50 procentų sėkmės iškepti picą priklauso nuo jos pado. O ir receptų išbandžiusi tikrai ne vieną. Šis – pats greičiausias ir paprasčiausias.

Be abejonės – pati skaniausia pica kepta krosnyje, kadangi tokios neturiu – tiks ir kamado kepsninė. Picos padą geriausia ruošti iš anksto – likus 24 valandom iki picos kepimo, bet kartais pica tampa mūsų vakariene neplanuotai ir tiek daug laiko picos padui skirti neišeina. Visgi bent trys valandos yra būtinos.

Greitas picos pado receptas

Prep Time10 minutes
Papildomas laikas3 hours
Total Time3 hours 10 minutes
Course: Kita
Cuisine: Visi metų laikai
Keyword: kamado bono pica, kamado bono picos padas, kamado picos padas, mielinis picos padas, naminis picos padas, picos padas, picos padas su mielėmis, picos pado receptas

Ingredients

  • 500 g miltai būtinai 00 tipo
  • 250 ml šiltas vanduo
  • 7 g sausos mielės
  • 0,5 a.š. druska
  • 1 v.š. cukrus

Instructions

  • Visus ingredientus sumaišyti tarpusavyje ir labai gerai išminkyti. Šį darbą dažniausiai geriau atlieka virtuvinis kombainas ar duonkepė, bet galima ir rankomis. Turi gautis vientisa tešla.
  • Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai, kad pakiltų. Rekomenduoju palikti 1 – 1,5 valandos.
  • Kai tešla pakyla ją dar kartą perminkyti, išporcijuoti po 150-160 gramų ir uždengus rankšluosčiu palikti dar kartą pakilti, taip pat apie 1 – 1,5 val .

Leave A Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating